Haber

Yeniden Refah Partisi Üyesi Ali Yüksel 74 Yaşında Dördüncü Kez Evlendi

Çok eşliliği savunan ve daha önce skandal sözlerle gündeme gelen Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel dördüncü kez evlendi.

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel’i çok eşliliği ve bunun önündeki yasal engellerin kaldırılmasını savunan açıklamalarıyla tanıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde de Gazete Duvar’dan Can Bursalı’ya konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yüksel, ‘Ne erkek ne de kadın evlenmedi’ açıklamasının yanı sıra birçok skandal açıklama da yapmıştı. Öncelikle cinsel ihtiyacını nasıl tatmin edecek? İkincisi; Piyasayı piçlerle mi dolduracağız? Yaptığı açıklamalarla hafızalara kazındı.

Yüksel dördüncü kez evlendi.

3 eşi daha olduğu söylenen Ali Yüksel, 74 yaşında dördüncü kez evlendi. Yüksel’in nikah şahidi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan oldu.

“Batı bizi cephede yenemeyince aile yapımızı bozmaya çalıştı.”

Çok eşliliği savunan Yüksel, daha önce de kadınların çalışmasına tepki gösterdiği ve eşitliğe inanmadığını söylediği açıklamalarıyla büyük tartışma yaratmıştı. ‘Kadın ya hostes olur, restoranda garson olur, pavyonda vücudunu sergileyerek para kazanır, ya da fabrikada ya da işyerinde çalışır. Peki bunlar kocasından başka insanlara hizmet etmiyor mu? Sevdiği hayat arkadaşına çay yapması ya da yemek yapması tuhaf karşılanırken, gece kulübüne gidip şehvetle insanlara hizmet eder. Restoranda çalışan kadının müşteriyi taciz etme veya taciz etme hakkı var mıdır? Eğer öyleyse, kapının dışında değil mi?’

“Eşitlik derken kadın-erkek eşitliğini kastediyorlar. Hiç eşit olabilir mi? Kadın ve erkek eşit olabilir mi? Birisi artı, birisi eksi. Birisi çocuğu doğurmak ve terbiye etmek için doğmuştur. Diğeri ise doğurduğu bebeklerin bakımından ve beslenmesinden sorumludur. Buradaki eşitlik kavramı adaletle bağdaşmıyor. Bize göre değerli olan adalettir. Şimdi şöyle düşünün. Orada kolay bir iş yapan biri var. Ayrıca tüm personeli yöneten bir yönetici de bulunmaktadır. Eşitlik adına ikisine de aynı maaşı mı ödersiniz?

haberkesap.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu