Haber

Körfez-Dilovası arası bu şekilde daha kısadır.

Gelişen ve büyüyen şehrin ihtiyaçlarına göre yeni yollar yaparak şehrin gelişimine katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Üst Hereke-Dilovası Çerkeşli arasında inşa edilen yeni yoldaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yeni açılan yolun yarma kazısı ve beton köprü-alt geçit imalatları yapılıyor. Yolun tamamlanmasıyla Körfez-Dilovası arasındaki ulaşım kısa ve güvenli hale gelecek.

 

BÖLÜM KAZILAR DEVAM EDİYOR

Teknik İşler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında Üst Hereke ile Çerkeşli’yi birbirine bağlayacak yolda hafriyat çalışmalarının yüzde 80’i tamamlandı. Yol üzerinde yer alacak köprünün kirişleri yakın zamanda iskelelere yerleştirilecek. Ayrıca iki adet alt geçitte de çalışmalar devam ediyor.

 

5 BİN 200 METRE UZUNLUĞUNDA

Yapımına başlanan yeni güzergahla Yukarı Hereke’de ikamet eden vatandaşlar Dilovası Devlet Hastanesi, Çerkeşli OSB ve ilçe merkezine daha kısa sürede ulaşım imkanına sahip olacak. 5 bin 200 metre uzunluğundaki yeni 2×1 yolda ayrıca 2 alt geçit ve 1 dere köprüsü imalatı da yapılıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu