Haber

Dünyaca Ünlü Yıldız Jason Statham Türkiye’den Uzak Kalamadı: Antalya’nın Bir Numaralı Taraftarı!

Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham tatil için Türkiye’ye gelmeyi tercih etti. Hızlı ve Öfkeli, Cehennem Melekleri, Nişancı gibi fenomen yapımlarda yer alan Statham, Türkiye’ye ilk kez Guy Ritchie imzalı ‘Talih Operasyonu’ filmi için gelmişti. Ünlü oyuncu ikinci kez Antalya’ya ayak bastı…

Dünyanın en sevilen oyuncularından biri olan Jason Statham tatil için Türkiye’ye geldi.

Instagram hesabında 33.2 milyon takipçisi bulunan Statham, sosyal medyasını etkin bir şekilde kullanıyor. Antalya’ya geldiğini bu şekilde öğrendik.

55 yaşındaki ünlü oyuncu, Hızlı ve Öfkeli’nin yeni filmi “fastX”in çekimleri ve tanıtımı tamamlandıktan sonra kendisi için tatil yapmaya karar verdi.

Hatırlarsanız Hızlı ve Öfkeli’den önce Guy Ritchie’nin yönettiği “Operation Wealth” filminde başrolü üstlenmişti. O dönemde filmin bir bölümünün Antalya’da çekilmesi ve oyuncuların Türkiye’ye gelmesi büyük olay olmuştu.

Servet Düşmanı filmi geçtiğimiz Ocak ayında gösterime girdi.

Hatırlarsanız o dönemde 2 ay Antalya’da kalan Statham sokaklarda dolaşıp verdiği pozlar büyük yankı uyandırmıştı.

Daha önceki röportajlarında Türkiye’yi çok sevdiğini ve özellikle Antalya’yı çok sevdiğini söylemişti. Fırsat bulursa geri geleceğini söyledi ama bu kadar çabuk olmasını beklemiyorduk.

Çekimler sırasında kaldığı Regnum Carya Otel’in sahibi Ali Şafak Öztürk ile arkadaş oldular ve bu fotoğrafı paylaştılar.

‘Türkiye çok güzel bir ülke, Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi. Türk misafirperverliğini asla unutmayacağım. En kısa zamanda ailemle tatil için Antalya’ya geleceğim. Hollywood’daki diğer sanatçı arkadaşlarıma da Antalya ve Türkiye’den bahsedeceğim. Benim gibi Türkiye’de film çekmelerini isteyeceğim. 2 ay boyunca Türkiye ve Türkler beni çok etkiledi.’

Bu kez tatil için Antalya’ya gelen Jason Statham, “Geri dönmek harika,” dedi. Kendi yazdığı bu fotoğrafı yayınladı. Fotoğrafın altı yabancı ve Türk hayranlardan gelen yorumlarla doldu.

Kaldığı oteli de etiketleyen Jason Statham, otelin sahibi Ali Şafak Öztürk’ü etiketleyerek teşekkür etti ve ‘Regnum yavaş yavaş ikinci evimiz olmaya başlıyor’ dedi. söz konusu.

sarkislahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu