Sağlık

Bu sefer fantezi için değil! Muz dolu bir prezervatifi bütün olarak yuttuktan sonra hastaneye kaldırılan garip adam

Jam Press’ten New York Post’un haberine göre, adı açıklanmayan bir adam içi muz dolu bir prezervatifi yuttu ve hastaneye kaldırıldı. Dünyada kendi türünde ilk olay olarak kabul edilen bu ilginç vaka, bu hafta başında ‘Cureus’ dergisinde yayınlandı. Detaylar içeriğimizde…?

Kaynak:https://nypost.com/2023/01/27/man-ate…

Geçenlerde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Jam Press’ten New York Post’un haberine göre, adı açıklanmayan bir adam içi muz dolu bir prezervatifi yuttu ve hastaneye kaldırıldı.

34 yaşında olduğu öğrenilen adamın bunu neden yaptığı tam olarak bilinmiyor.

Genç adamın bir öfke anında içi muz dolu bir prezervatifi yuttuğunu ve bu nedenle önemli bir bağırsak tıkanıklığına neden olarak hastaneye kaldırıldığını belirtiyor.

Dünyada türünün ilk örneği olarak kabul edilen bu farklı durum, hafta başında ‘Cureus’ dergisinde yayınlandı.

Garip olay, kimliği belirlenemeyen bir hastanın karın ağrısı, mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastaneye başvurması üzerine meydana geldi.

Gencin 24 saat boyunca herhangi bir yiyecek içecek tüketemediği için hastaneye gittiği ve yapılan detaylı tarama sonucunda kondomun bulunduğu belirtildi.

Depresyon öyküsü olduğu belirtilen hasta, ‘hormonal öfke’ nöbeti geçirdikten sonra prezervatif kaplı muzu yutmayı başardı.

34 yaşındaki hastanın ameliyatla kondomu çıkarıldıktan sonra üç gün içinde taburcu edildiği, herhangi bir sorun yaşamadan yemek yiyip taburcu edebildiği de açıklandı.

Ameliyattan iki hafta sonra mide bulantısı veya kusma olmadan düşük lifli bir diyetle beslenebildi. Her zamanki bağırsak hareketlerine döndü ve ağrıları kontrol altında.”

Ayrıca araştırmaya göre bu, birinin prezervatifin içinde muz yutmasının bilinen ilk örneğiydi.

Araştırmanın yazarları, ince bağırsak tıkanıklıklarının nadir olduğunu ve çoğunlukla ‘yasa dışı uyuşturucu kaçakçılığı yapmak için uyuşturucu dolu prezervatiflerin içilmesi’nden kaynaklandığını belirtiyor.

Ne diyebiliriz… Yorum sizde!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu