Haber

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek açıkladı! İkinci cinsiyette kimi destekleyecekler?

Flaş Haber…Vatan Partisi Genel Lideri Doğu Perinçek, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Perinçek, Cumhur İttifakı’na destek verme kararını Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Toplantısı’nda açıkladı.

Vatan Partisi’nin 2. Cumhurbaşkanlığı seçiminde politikasını emperyalizme karşı bağımsızlık ve üretim devrimi konumundan belirlediğini kaydeden Perinçek, bugün Türkiye’nin Batılı emperyalistlerin ekonomik, güvenlik ve kültürel alanlardaki dayatmalarına ve özellikle ABD’ye karşı direndiğini söyledi. -İsrail hem sınırların içinde hem de dışında tehdit ediyor. Silahlı mücadele sürecinde olduğunu söyledi.

KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SERT SÖZLER

Perinçek şöyle devam etti:

Başkan adaylarından Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ve İsrail’in Türkiye’yi hedef alan projesinde alet rolü oynadı. Bu bağlamda PKK ve FETÖ terör örgütleriyle açıktan işbirliği yapmaktadır. Küresel merkezlerden yönetilen bölücü ve bağnaz örgütleri CHP listelerinden Meclis’e taşıdı. Kılıçdaroğlu, milli devleti ve Türk ordusunu tasfiye, küresel finans merkezlerine köleleştirme, kültürel çürüme, 15-16 Temmuz intikamı ve kaos programının adayıdır.

“ERDOĞAN, EMPERYALİST PLANLARIN HEDEFİDİR, BU BAĞLAMDA TÜRKİYE CEPHELERİNDEDİR”

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise, dost-düşman arasındaki istikrar politikasına ve Batı kontrolünde ekonomideki çalkantılara rağmen emperyalist planların hedefindedir, bu bağlamda Türkiye’nin safındadır. ön.

İki seçenek karşısında tarafsız kalmanın emperyalist plana hizmet edeceğini vurgulayan Perinçek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Güçlü Devlet Üreten Millet” hedefine doğru ilerleme stratejisinin 28 Mayıs 2023 durağındayız. Halkımızı iki seçenekli seçim şartıyla Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet ediyoruz. Vatan Partisi, 29 Mayıs sonrası yaşanan şiddet sürecinde, Tayyip Erdoğan yönetiminin bağımsızlığını, vatan bütünlüğünü, üretim ekonomisini, modernleşmeyi ve milli devrimci kültür politikalarını ve ulusal devrimci kültür politikalarını sürdürmek amacıyla ‘Üreticileri Milli Hükümeti’ hedefiyle bir muhalefet yürütecektir. yükselen Asya uygarlığını lider konumlarına ilerletmek.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımın sorusuna yanıt veren Perinçek, Suriyelileri Türkiye’de güvenliklerini sağlayarak, Suriye ile anlaşma yaparak ve Suriye’deki terör örgütlerinden temizleyerek gönderebileceklerini kaydetti.

Perinçek, “Kılıçdaroğlu Bey’i bilmem, ‘geri gönder’ dediniz yani trenlere, otobüslere gönderip ilan vermek gibi bir program Türk karakterine, bizim milliyetçiliğimize yakışmaz. Oğan’ın oylarını okşamak için bir anda düşünmeden icat edilmiş çözümler, daha doğrusu çıkmaz sokaklar olarak karşımıza çıkıyorlar.”şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu