Haber

Tutuş: “İzmit’te mazeret değil hizmet dönemini başlatacağız”

Millet İttifakı İzmit Belediye Başkanı Adayı Muharrem Tutuş, partinin kuruluşundan bu yana organizasyonlarda görev yapan isimleri bir araya getirdi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından düzenlenen programlar kapsamında Millet İttifakı İzmit Belediye Başkanı Adayı Muharrem Tutuş, partinin kuruluşundan bu yana görev yapan isimlerle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Lider Adayı Tutuş, “31 Mart’tan sonra vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh İzmit’te yeni bir hizmet döneminin başlayacağını gösteriyor.”

 

HEPİNİZİN BİR ÇABASI VAR

“Her birinizin organizasyonumuza katkıları oldu” diyen Tutuş, şöyle devam etti: “Zamanın koruyucuları olarak emeklerinizi korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Önceki Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İlçe Belediye Başkanlarımıza bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde gerçek belediyecilik ve örnek belediyecilik sergileyen liderlerimize ne hizmet verebilirsek onu kâr sayacağız. Burada asıl amacımız vatandaşlarımızın gönül arzusunu almaktır. İstişare kültürüne her zaman önem verdim. Desteğiniz benim için çok değerli. Hep birlikte el ele İzmit’te yeni bir dönemi başlatacağız.

 

HAYATA GEÇEN BİR BELEDİYE GÖRÜYORUZ

Konuşmasına devam eden Belediye Başkan Adayı Tutuş, “İzmit Belediyesi olarak Türkiye’nin birçok ilinden daha büyük bir ilçe olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Benim mesleğimde bu noktada mali tabloya baktığımızda iflas etmiş bir belediye görüyoruz. Maalesef” dedi. İzmit’te iş yapan esnafımıza, KOBİ’lerimize bile borçlu ve parasını ödeyemiyor.” Alacaklarını alamayan esnaflarımız belediye önünde nöbet tutmaya başladı.

 

BAHANE DEĞİL, HİZMET ÜRETECEĞİZ

İzmit, ‘Yerim kısıtlı olduğu için oynayamıyorum’ bahaneleriyle tam 5 yıllık sosyal medya belediyeciliği kaybetti. İnanın bunu üzüntüyle söylüyorum. Önceki dönemde yaptığımız yatırımlar bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı çürüdü. İnan bana, acıtıyor. İzmitli vatandaşlarımız da bunları kendi gözleriyle gördü. Sonuçta biz bu şehrin çocuklarıyız. İnşallah 31 Mart’tan sonra hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ve teveccüh İzmit’te yeni bir hizmet döneminin başlayacağını gösteriyor. “İzmitli hemşerilerimizi yeniden güçlü, hizmet üreten yeni İzmit Belediyesi ile tanıştıracağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

pazarlar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu