Teknoloji

Razer, 24 Ayar Altın Kaplama Oyun Faresini Tanıttı: Paha biçilemez!

Dünyanın en tanınmış oyun ekipmanı üreticilerinden biri Razer Viper Small Signature Edition adını verdiği oyun faresi üzerinde özel bir çalışma yaptı. fare 24 ayar altın kaplama Şirket eşi benzeri olmayan özel bir parça yarattı. Üretilen tek fare hakkında açıklamalarda bulunan isim ise şirketin CEO’su Min-Liang Tan oldu.

Razer CEO’su Min-Liang Tan, 24 ayar altından üretilen fareyle ilgili yaptığı açıklamalarda pek detay vermedi. Mesela farenin fiyatı bilinmiyor. Konuyla ilgili olarak CEO şunları söyledi: O kadar abartılı ve özel ki, liste fiyatımız yok.” Öte yandan altın kaplama farenin kimin için üretildiğine dair bir bilgi yok. Firma yalnızca bu fareyi üretti. kendi koleksiyonunuza eklemek içinüretmiş olabilir.

24 ayar altın kaplama Razer Viper Small Signature Edition ile tanışın

Oyuncular için fare en değerli ekipmandır. Özellikle temponun yüksek olduğu oyunlarda hafif ve ergonomik olması çok değerli. 24 ayar altın kaplama fare hakkında ağırlık açıklamasıYapılmadı ama altının plastikten daha ağır bir element olduğu göz önüne alındığında bu fare o kadar da kötü değil. oyuncu odaklı değil söyleyebiliriz. Peki, bu altın fareyi satın alacak kadar parası olan herkes ilgilenir mi? Bu da başka bir soru işareti…

Bu altın kaplama fare hakkında söyleyebileceklerimiz bu kadar. Ama son olarak şunu söyleyebiliriz. Viper Small Signature Edition, Razer için oldukça büyük özel bir model . Çünkü firma, geçmişte bu modelin magnezyum kaplı versiyonunu üretmiş ve 280 dolara satmıştı. Ayrıca bu farenin pek çok ülkede satılmadığını da belirtelim. sınırlı sayıda üretildidiyelimki.

dogansehir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu