Teknoloji

Oppo Reno 12’nin Ortaya Çıkan Teknik Özellikleri

Oppo Reno serisinin 2024 yılındaki yeni üyesi olacak Oppo Reno 12’nin çıkışına yarım yıldan fazla süre olmasına rağmen bazı özellikleri sızdırıldı.

Premium orta segmentte konumlanan Reno serisi, önceki modelleriyle de kullanıcılarını memnun etmeyi başardı. Bu nedenle kullanıcıların Reno 12’ye yönelik beklentilerinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Sızıntılara göre Reno 12, Mediatek’in güçlü platformlarından biri olan Dimensity 9200’den güç alacak. Yeni cihaz yüksek hafıza ve RAM desteğiyle geliyor. 256/512 GB depolama ve 8/12 GB RAM seçeneklerinin yer alacağı Reno 12 için ağır uygulamalar ve oyunlar sorun olmayacak.

Oppo Reno 12 Olası Teknik Özellikler

Find Oppo Reno 12’nin 6,67 inçlik Amoled ekranının üreticisi Oppo, FHD+ çözünürlüğe sahip olacak ve 120 Hz yenileme hızıyla akıcılık ve kaliteyi bir arada sunacak. 5000 mAh bataryası, 80 Watt hızlı şarj desteği sayesinde yaklaşık yarım saatte şarj olacak ve böylece kullanıcıların gün içindeki yoğun kullanımlarda dahi şarj sorunu yaşamasının önüne geçilecek.

Oppo Reno 12’nin, önceki modeli Reno 11 gibi, etkileyici özellikleri sayesinde kullanıcı beklentilerini karşılaması muhtemel bir cihaz olarak yıl sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

yomra-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu