Haber

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Yeni Sezon Antrenmanlarına Başladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi temsilcimiz İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Grubu yeni dönem öncesi antrenmanlarına başladı.

2023-2024 döneminde ilimizi Türkiye Kadınlar Basketbol Harikalar Ligi’nde temsil edecek olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, yeni transferleriyle ilk antrenmanına Recep Topaloğlu ile başladı. Spor salonunda icra edilmiştir. Yardımcı Antrenör Murat Tuna liderliğindeki antrenmanda takımın moralinin yüksek olduğu görüldü.

“HEDEFİMİZ LİGDE KALICI OLMAK”

İzmit Belediyespor’un teknik direktör yardımcısı Murat Tuna, yeni dönem hedeflerinden bahsederek, “Bugün itibariyle sezona başlıyoruz. Milli Takım’daki görevi nedeniyle başantrenörümüz Hasan Fırat Okul’u onsuz başlatıyoruz. Birkaç hafta sonra onsuz devam edeceğiz.Türk oyuncularımızın hepsi burada.Yabancı oyuncularımız da bir hafta burada.Sonra bize katılacaklar. Keyifli bir dönem dilerim. Geçen dönem TKB’de şampiyonluğun ardından bu yılki hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmak. Ardından Play-Off’lara katılmak. Play-Off’larda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

İzmit Belediyespor’un yeni transferlerinden Özge Yavaş Özışık, “Burada olduğum için çok mutluyum. Eski grup arkadaşlarımla ve eski teknik direktörümle çalışmaktan da çok mutluyum. İnşallah başarılı ve başarılı bir sezon geçiririz.” Bu yıl sakatlıklardan uzak güzel bir dönem. Herkese sorunsuz bir dönem diliyorum.” söz konusu.

“YENİ DÖNEMDE ÇOK BAŞARILI BİR İZMİT BELEDİYESPOR OLACAK”

İzmit Belediyespor’a bu sezon katılan Ayşe Cora, “Başantrenörümüz Fırat Okul ile daha önce Fenerbahçe’de çalıştım. Çok başarılı ve verimli geçti. Hem grup olarak hem de bireysel olarak çok verimli bir dönem geçirdim. Şimdi İzmit’te tanıştığımıza çok memnun oldum, “Bu dönem güzel ve geniş bir ekip oluşturduk. Koçluk kalitemizin de çok iyi olduğunu düşünüyorum. Yeni dönemde de çok başarılı bir İzmit Belediyespor olacağımıza inanıyorum” dedi.

haberbahce.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu