Teknoloji

HONOR, Magic6 Pro ile Mobil Fotoğrafçılığı Yeniden Tanımlıyor

Ünlü Fransız eskrimci Cécilia Berder ile etkileyici bir iş birliğine imza atan HONOR, yeni Magic6 Pro’daki güçlü kamera sistemiyle taşınabilir fotoğrafçılıkta çığır açıyor.

Zorlu fotoğraf çekimlerinde inanılmaz sonuçlar veren HONOR Magic 6 Pro, hızlı reflekslerin gerekli olduğu eskrim sporunda netlikten ödün vermeden benzersiz çekimler yaratıyor. Dinamik anları otomatik olarak yakalamak için yepyeni HONOR Magic6 Pro’nun kullanıldığı bu işbirliği, HONOR Magic6 Pro’nun spor fotoğrafçılığı için en iyi akıllı telefon kamerasına sahip olduğunu kanıtlıyor.

Aynasız modeller arasında yeni trend

Son yıllarda taşınabilir aynasız kameralara yönelik çeşitli ekipmanlar teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu. Fotoğraf tutkunlarının sıklıkla tercih ettiği aynasız modeller, yüksek hızlı deklanşör sistemi sunarak profesyonel kameraların arka arkaya hızlı görüntüler yakalamasına olanak tanıyor.

Hızlı hareket eden nesnelerin etkili bir şekilde kaydedilmesine ve hareket bulanıklığının azaltılmasına yardımcı olan bu özellikler, hızlı anları yakalamanın çok değerli olduğu spor, yaban hayatı ve aksiyon fotoğrafçılığında büyük avantajlar sunuyor.

Yeni HONOR Falcon Kamera Sistemi , enstantane hızı ve görüntüleme hızıyla akıllı telefonlarda yeni bir dönem başlatıyor. Geliştirilen bu sistemde SMA motorun otofokus sistemine dahil edilmesiyle donanımın fokuslama hızı artırılarak akıllı telefonda daha da gelişmiş bir spor fotoğrafçılığı deneyimi sunuluyor.

Spor fotoğrafçılığının dinamikleri değişiyor

Spor fotoğrafçılığının artan popülaritesine ve Yapay Zekanın (AI) artan değerine yanıt olarak akıllı telefon üreticileri, çekim hızını ve görüntü netliğini iyileştirmek için önemli çabalar gösteriyor.

Olimpiyatlar yaklaşırken HONOR Falcon Kamera Sistemi Zıplama, yürüme ve koşma kollarını kolayca yakalamak ve yapay zekayı eğitmek için 270.000 görüntüye dayanan önceki sistemin sınırlamalarının üstesinden geliyor. Güncellenmiş sürüm, 10 farklı senaryoyu kapsayan 8.000.000 görüntüden oluşan geniş bir eğitim veri kümesi kullanıyor ve gelişmiş yapay zeka yetenekleri sağlıyor.

HONOR Magic6 Pro’nun eskrimde hızlı atılımları nasıl otomatik olarak yakaladığını aşağıdaki bağlantıdan görebilirsiniz. Bu hızlı kareleri tam netlikle yakalayan HONOR Magic6 Pro, kullanıcıların günlük hayatta etkileyici anları ne kadar iyi kaydedebileceğine dair ipuçları veriyor.

HONOR Magic6 Pro, son teknoloji donanımı ve yapay zeka tabanlı yazılımıyla akıllı telefon dünyasına değerli bir yenilik getiriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu