Haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kursları Kayıtları Başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 7’den 70’e herkese spor imkanı sağlamak amacıyla düzenlediği 22 farklı branştaki spor kurslarının kayıtları başlıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yıl boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu spor kursları kapsamında yeni dönem “Spor Kursları” kayıtları başlıyor. Çocuk ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine, sosyalleşmelerine katkıda bulunmak, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla hayata geçirilen yeni dönem spor kurslarına 22 farklı spor dalı dahil edilecek. Bu kapsamda atletizm, badminton, bale, basketbol, ​​buz pateni, jimnastik, güreş, judo, karate, kayak, masa tenisi, nefes egzersizi, okçuluk, pilates, satranç, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba. çocuk sporları. Şubeler vatandaşların hizmetine sunulacak. 22 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 08.30’da başlayacak kurs kayıtları, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yer alan “Spor Kursları Başvuru Formu” doldurularak online olarak yapılacak.

Yüzme kursu kayıtları 29 Ocak’ta başlıyor

İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu, Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu, Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu kayıtları 29 Ocak Pazartesi günü Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu, Çivril Kapalı Yüzme Havuzu, Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Tavas’ta yapılacaktır. Kapalı yüzme havuzu. Yüzme kursuna kayıtların 30 Ocak Salı gününden itibaren yapılacağı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Denizli’de spor yapmayan kalmamalı’ anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, tüm hemşerilerini ücretsiz spor kurslarına katılmaya davet etti. Spor kenti Denizli’de bugüne kadar pek çok önemli spor yatırımının kente kazandırdığı çalışmalar üzerinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızı günlük rutinin yoruculuğundan uzaklaştırmak için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. monoton yaşam tarzında aktivite eksikliği ve bunların hem sosyal hem de fiziksel olarak iyileştirilmesi.” “Bütün hemşerilerimi spor kurslarımıza davet ediyorum. Kurslarımıza katılan herkese başarılar diliyorum” dedi. – DENİZLİ

adalarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu