Haber

Aynı sırt numarasına sahip kaptan baba-oğul rakip oldu

Rize’de Süper Amatör Lig B Grubu takımlarından Kopuzlar Vakfı Veliköyspor’un defans oyuncusu Yasin Çelik (42) ve A Grubu gruplarından Rize Belediyespor’un formasını giyen oğlu Behram Onur Çelik (16) karşı karşıya geldi. birbirine göre. Baba Yasin Çelik’in forma giydiği Kopuzlar Vakıf Veliköyspor 5-0 kazandı. Baba Çelik, “Saha dışında her zaman yanınızdayım ama artık o benim rakibim” dedi. Babasını örnek aldığını söyleyen Behram Onur Çelik, “En büyük hayalim babamın giydiği 5 numaralı formayı giymekti. Onunla sahayı paylaşmaktan gurur duyuyorum.”

Şehirde Süper Amatör A Grubu’nda yer alan Kopuzlar Vakfı Veliköyspor’da defans mevkiinde görev yapan Yasin Çelik ile Rize Belediyespor’da forma giyen ve aynı mevkide forma giyen oğlu Berham Onur Çelik’in takımları karşı karşıya geldi. diğer. Her iki takımın da kaptanlıklarını giyen baba-oğul, 5 numaralı formayla sahaya çıkarak birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Maç öncesi beraber ısınan baba-oğul, sahada 3 puan için ter döktü. Karşılaşmada baba Yasin Çelik’in grubu 5-0’lık skorla 3 puan kazandı.

YASİN ÇELİK: BABA-OĞUL İLİŞKİSİ BÖLGEYE GİDİNCE BİTER Oğlunun kendisini örnek aldığını söyleyen baba Yasin Çelik, “35 yaşıma kadar profesyonel liglerde top oynadım. Bugün Türkiye’ye karşı oynamaktan gurur duyuyorum. oğlumla birbirimize.evden çıkınca gerekli talimatları verdim bize hiç tahammül yok onun ilişkisi bitiyor rakip oluyoruz oğlum beni idol görüyor futbolcu olma yolunda .Umarım benden daha iyi olur.Babası olarak ben hep yanındayım.Oğlum 5 yaşındayken elinden tutup tarlayı gezdirirdim.Hep bunu hayal etmiştim;’Acaba’ Ne zaman büyüyecek, futbolcu olacak mı, yeteneği olacak mı?’ Oğlum sağolsun babasının izniyle devam ediyor benden daha iyi olacağına eminim BEHRAM ONUR ÇELİK: İdolüm babamdır.

Babasıyla aynı numaralı formayla sahaya çıkan Behram Onur Çelik, hedefinin babasından daha iyi futbolcu olmak olduğunu belirtti. Genç futbolcu, “Genç yaşta babamı izledim ve örnek aldım. Hayalim 5 numarayı giyip defans oyuncusu olmak ve babamı geçmekti. Çok şükür bu kez karşı karşıya geldik. Hedefim tabi ki babamdan daha iyi olmak.Onunla sahayı paylaşmaktan son derece gurur duyuyorum.Bazen gözlerim Ve doluyor.Babamı 1. ve 2.ligde oynarken görürdüm ve çok severdim Çocukluğumdan beri yerimde duramazdım.Zaman zaman duygulanıyorum.Herkes ‘İdolün kim?’ “Sorulduğunda ‘Ramos’ diyor ve ben ona babam diyorum. Bu çok güzel bir duygu; Hep bu anı bekliyordum. Karşılıklı oynama şansımız da oldu.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu