Haber

Aragami geliştiricisi Lince Works önümüzdeki ay kapanacak

2014 yılında kurulan ve 2016 yılında piyasaya sürülen üçüncü şahıs imalı oyun Aragami’nin arkasındaki bağımsız stüdyo Lince Works, 9 yılın ardından yeni proje geliştirmeyeceğini açıkladı.

LİNCE İŞLERİ 9 YIL SONRA KAPANIYOR

Barselona merkezli video oyun geliştiricisi Lince Works, 7 Mart Salı günü Twitter hesabında “Nisan’dan itibaren yeni projelerin geliştirilmesini süresiz olarak askıya alacağını açıklamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz.” söz konusu.

“Son dokuz yılda, sevdiğimiz şey üzerinde çalışacak kadar şanslıydık, kalbimizi ve ruhumuzu sizin keyif almanız için sürükleyici ve eğlenceli oyunlar yaratmaya adadık ve başardıklarımızdan gurur duyuyoruz. Ama ne yazık ki, yolculuğumuzun sonuna geldik.”

ARAGAMI SERİSİNİN SATIŞLARI DEVAM EDECEK

Aragami ve Aragami 2’nin tüm platformlarda ve mağaza vitrinlerinde satılmaya devam edeceğini açıklayan geliştirici ekip, geçtiğimiz yıl boyunca yaptıkları tüm çalışmaların nihayet tamamlanmayacağını duyurdu.

Yeni IP’lerin geliştirilmesi ve şirket için yeni bir rota çizildiği için son birkaç yılın özellikle zor geçtiğini kaydeden stüdyo, ilerleme kaydetmesine rağmen ekonomik koşulların elverişli olmadığını bildirdi.

Aragami 2 – Aragami

karacabey-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu