Haber

Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: ‘Bu camiaya final maçı yaşatmak istiyoruz’

MKE Ankaragücü Teknik Müdürü Tolunay Kafkas, Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu camiaya final maçı yaşatmak istiyoruz. Maalesef futbolda bunlar var. Sonuç olarak iki maçı da kaybettik.”

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında MKE Ankaragücü, evinde Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. İlk maçta deplasmanda 1-0 mağlup olan MKE Ankaragücü turnuvadan elendi. Maçın ardından MKE Ankaragücü Teknik Müdürü Kafkas, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçta hak ettikleri performansı sergilediklerini belirten Kafkas, “Bu camiaya, büyük taraftara ve başkana final maçı yaşatmak istiyoruz. Maalesef futbolda bunlar var. İki maç sonra yenildik. Lige dönüş.Ligde pek rahat olduğumuzu düşünmüyorum.Üç maçımız var.Galatasaray, Kayserispor ve Adana Demirspor zorlu maçlar.Bir an önce lige tutunup yolumuza devam etmek istiyoruz. dedi.

“Amatör kartı gördü”

Mujakic’in maçın son dakikalarında yaptığı bir duruma itirazının telafisi olmayacağını kaydeden Kafkas, “Hakem haklı, çok amatör bir kart gördü. Bu kabul edilemez. Ligde tazminatı vardı ama yok.” Ailelerimiz ve tüm tribün bizi destekledi, “Yaptığının tamamen yanlış olduğunu kabul etmek doğru değil. Umarım hayatında böyle bir olaydan büyük bir ders alır. Çünkü bu tip final maçları her zaman olmuyor. Bunun bedelini ağır ödeyeceğini düşünüyorum.” – ANKARA

habersariz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu