Yaşam

Alfa Kuşağı ile ilgili İlk Belgesel Youtube’da “Çocuklar Her Zaman Doğruyu Söyler”

Ödüllü belgeselci Tuluhan Tekelioğlu’nun AXA Sigorta’nın katkılarıyla çektiği Türkiye’de Alpha kuşağına dair ilk belgesel “Çocuklar Hep Doğruyu Söyler” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Youtube’da yayınlandı.

Türkiye’nin lider sigorta şirketi AXA Sigorta, “İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak” Ödüllü belgeselci Tuluhan Tekelioğlu’nun “Çocuklar Hep Doğruyu Söyler” belgeseline sponsor oldu. Geçtiğimiz haftalarda prömiyeri yapılan belgesel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda AXA Türkiye Youtube kanalında seyirciyle buluştu.

Türkiye’de alfa kuşağı ile ilgili çekilen ilk belgesel olma özelliğini taşıyan Çocuklar Her Zaman Doğruyu Söyler, çocukların aynı zamanda toplumsal özne olduklarına da dikkat çekiyor. Belgeselde, farklı sosyal gruplardan 6-13 yaş arası 20 çocuk, Tuluhan Tekelioğlu’nun iklim krizi, teknoloji ve dostluk gibi pek çok konudaki sorularını yanıtlıyor.

Onur Koçkar, AXA Sigorta Hukuk, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Lideri ve Yönetim Kurulu Üyesi , şunları söyledi: “Çocuklar Her Zaman Doğruyu Söyler belgeseli ile geleceğin yetişkinleri olan Alfa kuşağını yakından tanıma ve onların dünya algılarını keşfetme fırsatı buluyoruz. AXA Sigorta olarak çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğuna inanıyor; Bu nedenle onları dinlemek ve anlamak bizim için çok değerli. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin geleceğine dair umutlarımızı yeşerten bu belgeselde emeği geçen hem Tuluhan Tekelioğlu’na hem de emeği geçen sevgili çocuklara çok teşekkür ederim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocuklara bu sinemayı armağan ediyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sivaslihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu