Yaşam

Selena Gomez Ekranlara Geri Dönüyor: Wizards of Waverly Place’in Yeni Bölümünde Heyecan Dorukta!

Waverly Büyücüleri biz 2000’li yılların çocuklarını küçükken televizyonla buluşturan, Selena Gomez’le tanıştıran diziydi. Bundan sonra görevi Selena devralsa da Waverly Büyücüleri’nin çoğumuzun kalbinde özel bir yeri var. O halde müjdeyi verelim: Disney Channel, devam dizisi söylentilerini doğruladı. Bir süredir oyunculuk mesleğine odaklanmak istediğini söyleyen Selena Gomez, aynı zamanda hem yapımcı hem de oyuncu olarak ekipte yer alıyor! Detaylar ?

Kaynak:https://variety.com/2024/tv/news/wiza…

Selena’yı meşhur eden Waverly Büyücüleri devam serisiyle ekranlara geri dönüyor.

Efsanevi Waverly Büyücüleri dizisi Disney Channel’ın en popüler yapımlarından biriydi. Dört sezon boyunca izleyiciye büyülü bir deneyim yaşatan dizi, aynı zamanda Wizards of Waverly Place: The Movie adlı Disney Channel orijinal filmiyle de izleyici karşısına çıktı.

Orijinal yıldızlar geri dönüyor ve Justin Russo’nun geçmişiyle yüzleşme zamanı geldi.

Orijinal dizinin yıldızı David Henrie, potansiyel dizide rol alacak ve baş yapımcılığını üstlenecek. Alex Russo’yu canlandıran Selena Gomez, pilotta konuk oyuncu olacak ve yönetici yapımcılığını üstlenecek. Henrie Justin Russo rolünü, Gomez ise Alex Russo rolünü yeniden canlandıracak. Pilot bölümdeki diğer oyuncular arasında Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele ve Mimi Gianopulos yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Disney Branded Television üstleniyor. Jed Elinoff ve Scott Thomas şimdi Disney’in ‘Raven’s Home’ filminin ardından devam filmi ‘Waverly Wizards of Waverly Place’in pilot bölümünü yazıyorlar. İkili, yaratıcı güçlerini birleştiriyor ve bu projede yönetici yapımcı olarak hareket ediyor. Ayrıca projenin yapımcıları arasında Selena Gomez ve David Henrie’nin yanı sıra Gary Marsh ve Andy Fickman da yer alıyor. Fickman aynı zamanda pilot bölümü de yönetiyor.

Devam dizisi Justin Russo’nun maceralarını konu alacak.

Dizinin resmi açıklamasına göre ‘WizTech’te yaşanan gizemli bir olayın ardından yetişkin Justin Russo, büyücü güçlerini geride bırakıyor ve eşi (Gianopoulos) ve iki oğluyla birlikte sıradan bir insan yaşamını tercih ediyor. Ancak eğitime ihtiyacı olan güçlü, genç bir büyücü (Brown) kapısında belirir ve Justin, Gezgin Dünya’nın geleceğini güvence altına almak için geçmişini kucaklamak zorunda kalır.’ Heyecanlı mısın?

Gomez ayrıca müzik mesleğini bırakacağını da duyurdu.

Selena Gomez’in müzik sahnesindeki başarısının ardından ünlü yıldızın sadece oyunculuğa odaklanma ihtimali hayranlarını heyecanlandırıyor. Son dönemde müzik kariyerinde önemli adımlar atan Gomez, artık sadece kamera önünde parlamak istiyor gibi görünüyor. Bu köklü değişim müzik dünyasında bir boşluğa yol açsa da Selena’nın oyunculuk yeteneğini ön plana çıkarabileceği bir dönemin habercisidir. Gomez’in bu kararı onun bir pop stardan ziyade bir oyuncuya dönüşeceğinin habercisi olabilir. Başta takipçileri olmak üzere hepimiz Selena’nın profesyonel yolculuğunu merakla izliyoruz!

Okumayı bitirdiyseniz yorumlarda buluşalım.?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu