İş

Haberler.com ve Genel Yayın Yönetmeni Bedia Teymur ödüllere doyamıyor! Marka Zirvesi’nden bir ödül daha geldi.

BIG Creative Medya Tertip A.Ş tarafından Maximum Group Ana Sponsorluğunda düzenlenen 7. Türkiye Marka Zirvesi / 7. Altın Marka Ödülleri, 18 Mayıs 2023 tarihinde Raffles Otel’de sahiplerini buldu.

“KÜRESEL ISINMAYI DURDUR”

Ünlü model sunucusu Ece Erken ve ünlü sunucu Mesut Yar’ın sunumuyla düzenlenen Altın Marka Ödülleri; İş, sanat, toplum ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Küresel Isınmaya Dur Deyin! “En İyi Markalar Konuşuyor” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte; Renault MAIS CEO’su Berk Çağdaş, Dizayn Vip Grup Başkanı Erbakan Malkoç, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem konuşmacı olarak katıldı.

YILIN EN İYİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye’nin prestijli iş ve ödül gecesi 7. Türkiye Marka Zirvesi/ 7. Altın Marka Ödülleri, Maximum Grup Ana Sponsorluğunda 18 Mayıs Perşembe günü Zorlu Center Raffles Otel’de gerçekleşti. Yılın en iyilerinin ödüllendirildiği gecede; Yılın CEO’su Renault Maıs CEO Berk Çağdaş, Yılın Giyim Markası Kığılı, Yılın Power Brand’i Shell &Turcas, Yılın Reklam Markası Halkbank-Kerem Alışık, Yılın Havayolu Markası Pegasus, Yılın Programı Babala TV Konuları Açık Mikrofon, Yılın Bağlantı Markası Turkcell, Beauty Movement CZN Burak, Yılın Uluslararası Turizm Markası Raffles Hotel, Yılın Dekorasyon Markası Bodrum Mutfak Mobilyaları seçildi. Baş başa geceye ünlü isimler de eşlik etti.

HABERLER.COM’A BİR ÖDÜL DAHA

Günlük 5 milyon tekil kullanıcı ve 17 milyon görüntülenme ile Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 3 haber sitesinden biri olan Haberler.com ve Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur başarıya doyamıyor. Haberler.com, anlamlı bir gecede Yılın Haber Portalı ödülünü aldı. Törende ödül Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur aldı.

NEDİM DELİBAŞ: KÜRESEL ISINMA AFETİNİN OLASI ETKİLERİNE DİKKAT ÇEKİYOR

Türk Altın Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş, ödül töreninin amacının Türk markalarının Türkiye’deki ve dünyadaki bilinirliğini artırmak ve hak ettikleri yere gelmelerini sağlamak olduğunu belirterek, ” Bu yıl ana fikrimiz Türkiye’nin en prestijli iş ve marka ödüllerini dağıtmak, iş dünyasının kanaat önderlerini bir araya getirmek ve önemli bir sosyal sorumluluğa, yani küresel ısınma felaketinin olası etkilerine dikkat çekmeyi hedefliyoruz. Bu yıl 7.sini düzenlediğimiz organizasyonun başarısını daha da ileriye taşımak için her yıl farklı bir yenilik.’ nin global markaları ve başarılı yerel markalar. kendilerini anlatma ve tanıtma fırsatı bu noktada verilecek ödüllerin önemi ortaya çıkmaktadır.Törende ödül alan tüm markalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Gecenin ana sponsoru olan Maksimum Grup Yönetim Kurulu Lideri Şahin Bayram’a da şükranlarımı sunuyorum.

DEPREM MAĞDURLARI ANILDI

Gecede yaptığı konuşmada gecenin ana sponsoru olan Maximum Grup Başkanı Şahin Bayram, Türkiye’nin global ve yerel markalarının bir kez daha buluştuğu bu organizasyona sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi hepimizi üzmüştür. Ama millet olarak birlik olup acılarımızı dindirmeye çalıştık. Umarım bir daha böyle bir acı yaşamayız. Ayrıca Küresel Isınmaya karşı elimizden gelen her şeyi yaparak geleceğimize umutla bakmalıyız. Bu tür bir düzenlemede bu tema gerçekten anlamlı.”

Gece boyunca ünlü pop şarkıcısı Rafet El Roman mükemmel bir mini konser vererek izleyenleri geçmişe götürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu