Haber

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatına Ziyaret Açıklaması

gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı’na yaptığı ziyarette, “Bu hükümetin varlığı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderlik sürecinin devamı tüm insanlık için hayati önemdedir” dedi. dedim.

Bakan Kasapoğlu, Ümraniye’de Atakent Birol Hayal Yüzme Havuzu’nun açılış törenine katıldıktan sonra Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve örgüt üyelerine hitaben bir konuşma yapan Bakan Kasapoğlu, “Bugün sizlere sarılmaya, havuzu açmaya ve bundan sonraki süreçte neler yapacağımızı konuşmaya geldik. hizmet politikamızı sürdürürken 14 Mayıs’ta birlikte neler yapacağımızı konuşmak için.Bizi sahiplendiniz.Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Organizasyonların önemine değinen Bakan Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milletimiz her zaman bu kutlu hareketin yanında dimdik ve dimdik durmuştur. Bunda en büyük pay teşkilatlarımızındır. Özverisiyle AK Parti teşkilatı dünyada benzeri olmayan bir sistemdir. Her ferdi bu mücadelenin kahramanıdır. 20 yıllık süreçte devrimler.Onun varlığı ve canlılığı sadece Türkiyemiz için.Sadece insanlık için değil, insanlık için de kritik ve hayati önemdedir.Ve her ilde, ilçede veya her yerde teşkilatımızla buluşmaya gelmesi. Bizim için en değerli buluşma ve çalışma anıdır.Bir merkeze gelmenin heyecanı içindeyim.Bu birliktelik çok önemli.Birlik beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.”

Ümraniye’de çok çalışmanın olduğunu ve kurulmasında Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın büyük emeği olduğunu kaydeden Kasapoğlu, “Ümraniye’de her gencin spora kolay ulaşabilmesi önceliğimiz. Bu çabadan kaçınmayacağız. .Onların hizmetten faydalanmaları için çalışıyoruz.Bunu en güçlü şekilde sporda gösteriyoruz.” ifadeleri kullandı.

“14 Mayıs çok önemli ve kritik bir tarih”

Kasapoğlu, seçim sürecine de değinerek, “14 Mayıs çok önemli ve kritik bir tarih. Ülkemiz, bölgemiz ve dünya için çok kritik. 20 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde oradayız. milletin mesajını, adaleti ve millet iradesini haykıran bir iktidar olmuştur ve bu iktidar hiçbir zulme razı olmayan bir iktidar değildir. adalet, gelişme noktasında.Bu iktidarın varlığı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderlik sürecinin devamı tüm insanlık için hayatidir.Kuruluşumuza hamdolsun heyecan var.Dinamizm var ve 14 Mayıs’a kadar inşallah sandıkları kapatıp bayrağı dalgalandırana kadar her yüreğe girecek, her kapıyı çalacak, bu kutlu hareketin zaferlerine hep birlikte bir yenisini daha ekleyeceğiz.” değerlendirmesini yaptı.

Her seçim bizim için büyük bir mücadele, bir süreç demektir” dedi. Kasapoğlu, “Sahaya büyük bir inancı yaymak demektir. Bunun için durmadık, durmayacağız, yorulmayacağız. Her zaman yanınızdayız.” dedi.

gençlerle buluşma

Bakan Kasapoğlu daha sonra Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve örgüt üyeleriyle Meydan AVM’de gençlerle bir araya geldi.

Burada oluşturulan mecliste gençlerin sorularını yanıtlayan Kasapoğlu, “Bakanlığınız sizin. Bakın bakanlık, Gençlik ve Spor Bakanlığı adını veriyor. Sizin bakanlığınız, yerleriniz, imkanlarınız. Gaziantep’te kamplar geçti. Sizi göndereceğiz.” oraya.” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’de hangi takımı tuttuğu ve kimin şampiyon olacağı sorusuna Bakan Kasapoğlu, “Milli takımı destekliyorum. altyapıya önem veriyor ve Türkiye’deki futbol başarımıza başarı katmasını destekliyor.” Mümkün olduğu kadar her branşta spor karşılaşmalarını takip ediyorum.” yanıtını verdi.

Görüşmede 19 yaş altı Ümraniyesporlu futbolcular, Bakan Kasapoğlu’na kendi adının yazılı olduğu Ümraniyespor forması hediye etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu