Haber

Bursa’da ralli heyecanı 47. kez başlıyor

BURSA (İGFA) – 2022 yılında TOSFED tarafından yılın en yetkin rallisi seçilen, İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) ve Bursada Today sponsorluğunda bu yıl Petrol Ofisi Maxima 2023’ün ikinci ayağı olarak düzenlenen organizasyon 77 otomobil ve 154 otomobil ile Türkiye Ralli Şampiyonası. sporcuların katılımı ile koşulacaktır.

2023 döneminin ilk asfalt ralli randevusu, 19 Mayıs Cuma günü saat 20:00’de Sheraton Oteli önünde yapılacak start töreniyle başlayacak. 465 kilometrelik asfalt zemin parkurda iki gün boyunca 10 özel etabın geçilmesinden oluşacak rallinin ilk günü, 20 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00’da Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyum Otoparkı’ndaki servis alanından başlayacak. Pay. Rallinin ilk gününde takımlar sırasıyla iki kez Beydağ İnt Yapı (Delice), 19 Mayıs (Sırma) ve 8 milimetre Sanat (Dağakça) etaplarını geçerek saat 19.00’dan itibaren servis alanında günü tamamlayacak.

21 Mayıs Pazar günü saat 09:00’da yeniden direksiyon başına geçecek olan takımlar, Bursa Aloft Otel’de finiş podyumuna çıkmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi (Hüseyinalan) ve BOSSEK (Soğukpınar) etaplarını iki kez geçecek. 16.15 itibariyle aynı anda ralli merkezi olarak kullanılacaktır. terleyecekler

Beydağ İnt Yapı 47. Yeşil Bursa Rallisi öncesinde Ümit Can Özdemir 29 puanla liderliğini korurken, onu 23 puanla Burak Çukurova ve 17 puanla Kağan Karamanoğlu izledi. TOSFED Ralli Kupası’nda markalarda Castrol Ford Team Türkiye ve Gruplarda GP Garage My Team başkanlık ederken, Tarihi ralli klasmanında Kerim Tar ve Erkan Bodur birinci, Kemal Çetinkaya ise birinci sırada yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu