Haber

Burhaniye Rüzgar EMITT Fuarında

12-15 Nisan tarihleri ​​arasında İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen Uluslararası EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) sona erdi. Fuarın 7. Salonu’nda konuklarını ağırlayan Burhaniye Belediyesi büyük ilgi gördü.

EMITT’TEN BURHANİYE’NİN STANDINA ÖDÜL!

Burhaniye’nin şehrin turizm potansiyelini ve turizmini tanıtmak amacıyla katıldığı uluslararası EMITT Fuarı’nda 4 gün boyunca gerçekleştirilen çalışmalar EMITT organizatörleri tarafından ödülle taçlandırıldı. Burhaniye Belediyesi standı, Destinasyonlar bölümünde “Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan” ödülünün sahibi oldu. Ödülü tüm Burhaniyeliler adına Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban aldı.

Burhaniye standı, tarihi ve kültürel zenginliğinden ilham alan konseptiyle ziyaretçilerden tam not aldı. Tanıtım standında 4 gün boyunca yoğun ilgi gösteren ziyaretçilere ayrıca yetkililer tarafından bölgeyi tanıtan hediyeler verildi. Fuarda Burhaniye Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım malzemeleri dağıtılırken, Burhaniye’nin tarihi ve kültürel değerlerini yansıtan kısa sinema filmleri de gösterildi. Burhaniye Belediyesi fuar boyunca yoğun ilgi gören stantta katılımcılara düğün mantısı, baklava, kırma zeytin ve yağlı pide ile zeytinyağı, sabun ve zeytin çiçeği kolonyası, Burhaniye topraklarında yetişen zeytinlerden elde edilen zeytinyağı ve Belediyesi tarafından üretilmiştir. Tadım da yapıldı.

YÜZLERCE KİŞİ DAVETLİ

Büyükşehir Belediye Başkanlarının çok sayıda ziyaret ettiği ve yoğun ilgi gösterdiği Burhaniye Belediyesi standı, bilim, sanat, siyaset, turizm ve iş dünyasından birçok ismin yanı sıra yerli ve yabancı katılımcıları ağırladı. Nöbetçi görevli tarafından ziyaretçilere ilçemiz hakkında bilgiler verilirken, merak edilen sorular yanıtlandı ve Burhaniye anısına hediyeler verildi. İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, BBB Lideri Yücel Yılmaz, ABB Lideri Muhittin Böcek ve katılan belediye temsilcileri de Lider Deveciler konutunun sahip olduğu standı ziyaret etti.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler yaptığı açıklamada, “Dört gün süren turizm fuarında ilçemizin tanıtımı kapsamında turizm alanında çeşitli toplantılar yaparak sektörün önde gelen isimleriyle bilgi alışverişinde bulunduk. İlçemizin son dönemde yaşadığı değişim ve gelişimle artan turizm potansiyelini koruyarak hayata geçirdiğimiz ve hayata geçireceğimiz daha birçok projemizle yaşanabilir bir Burhaniye inşa ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu