Teknoloji

Assassin’s Creed Mirage Çıkış Tarihi Değişti: Bu Kez Erken Geliyor

Oyun dünyasında son yıllarda yaşanan erteleme haberlerine alışılırken, planlanan çıkış tarihine yetişebilecek oyunlar bile adeta parmak uçlarında sayılırdı. Merakla beklenen yeni Assassin’s Creed oyunu Mirage, birçok kişiyi şaşırttı ve çıkış tarihini öne aldı.

Bir zamanlar sosyal medyaya girip bu sarıyla ilgili uzun yazılar görmek kaygı seviyemizi yükseltiyordu.

Çıkışı farklı olan ve çıkış sonrası süreci tam bir yılan hikayesine dönüşen Cyberpunk 2077, sırf bu tür metinlerle defalarca ertelendi. Sadece bu da değil, son yıllarda oyunların ileri geri ertelenmesine ‘normal’ olarak bakıyoruz.

Ancak bu sefer alışık olduğumuz erteleme değil erteleme haberimiz var.

Assassin’s Creed serisini ilk oyunların yoluna koyduğunu ve ‘köklerine dönüş’ iddiasında bulunan sıradaki oyun, Assassin’s Creed Mirage altın statüsüne ulaştı ve geliştirme aşamasının tamamen sona erdiğini ve oyunun oynandığını duyurdu. oyuncuların deneyimlemesi için hazır.

Assassin’s Creed Mirage’ın çıkış tarihi de ertelendi.

Ubisoft tarafından oyunun resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre 12 Ekim olarak açıklanan Assassin’s Creed Mirage’ın çıkış tarihi bir hata ile 5 Ekim’e çekildi. Assassin’s Creed Mirage altın statüsüne ulaştı ve bir hafta erken çıkıyor! Tüm ekip adına Basim, 9. Yüzyıl Bağdat’ını keşfetmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yolculuğunuz şimdi 5 Ekim’de başlıyor. Yeni tarihi kaydedin!’ ifadeler yer aldı.

Peki Assassin’s Creed Mirage oyunculara ne vaat ediyor?

Az önce de belirttiğimiz gibi bu oyun, seriyi köklerine döndürme tezine sahip. Bu da demek oluyor ki bu oyun ile Ubisoft, Valhalla, Origins ve Odyssey oyunlarında izlediği yoldan uzaklaşacak ve oyunu daha gizlilik odaklı ve küçük ölçekli tutacak. Assassin’s Creed Mirage ile daha lineer bir şekilde ilerlerken tek tek bahsedilen oyunlara göre daha derli toplu bir deneyim yaşayacağız çünkü oyunun yaklaşık 20 saatte tamamlanabilecek bir hikayesi olması bekleniyor. Oyun bizi 9. yüzyılın Bağdat sokaklarına götürecek. Ana karakterimiz ise Valhalla’dan tanıdığımız Basim olacak.

balcovaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu