Haber

AK Parti Sürekli’den TCG Anadolu yorumu

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Daima; Konak, Bornova ve Bayraklı ilçelerinde düzenlediği programlarda sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek mahalle ziyaretlerinde bulundu. gençlik ve SporDünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu’yu Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ziyaret eden Sürekli, “TCG Anadolu’ya gösterilen sevgi selinden etkilenmemek elde değil. hızlı artış.”

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli; Arkasında Konak, Bornova ve Bayraklı ilçelerini kapsayan yoğun bir program bıraktı. Güne Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Konak’ta “Manisalı Hemşeri Buluşması” programıyla başlayan AK Parti Sürekli, onları hiç yalnız bırakmayan ve hizmet yolculuklarında her zaman yanında olan Manisalı hemşehrilerine teşekkür etti. millet. Bornova’da İZOTAŞ taksi durağında esnafla bir araya gelen Bakan Kasapoğlu ve Sürekli, daha sonra dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu’yu ziyaret etti.

“Halkımız sel oluyor”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin aradan geçen 100 yılda önemli mesafeler kat ettiğini kaydeden Sürekli, “Güzel ülkemiz, liderliğinde son 21 yılda özgün atılımlar ve gelişmeler kaydetti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf ettik. Var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yerli ve milli üretime ve her alanda araştırmaya değer veren politikalar geliştirdik. bu çabaların meyvelerini birer birer toplamaya başladığımız dönem TCG Anadolu’ya girdiğinizde sizi Altay tankımız, güverteye çıktığınızda Kızılelmamız karşılıyor.Dünyanın ilk SİHA gemisi Olmamak elde değil Milli gurur niteliği taşıyan milli gururumuza gösterilen sevgi selinden duygulandık. Türk asrı ile birlikte milli gururlarımızın sayısı hızla artacaktır.”

Depremzedelerle buluşma

Bayraklı ilçesinde çalışmalarını sürdüren İzmir Depremzedelerle Dayanışma Derneği’ni (İZDEDA) sürekli ziyaret ederek dernek yönetimi ve üyelerinin talep ve önerilerini dinledi. Depremin olduğu ilk andan itibaren depremzedelerin yanında olduklarını ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Erzincan, daha sonra Ege Erzincan Dernekler Federasyonu’nda (EGE ERDEF) Erzincanlıların konuğu oldu. Bayraklı Trabzon Şalpazarı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ile Bayraklı’da Yozgatlıları ziyaret eden Sürekli, Cengizhan Mahalle Muhtarı Taner Kanbur, sırasıyla, “Milletimizin desteği ve dualarıyla 100. yüzyıl vizyonumuzu daha yukarılara taşıyacağız. Ülkemizin asırlık hayallerinin simgesi olan Türkiye’yi, medeniyetimizin kazanımlarının üzerinde ve hayallerimizi gerçekleştirerek, “Türkiye’nin büyüme dönemine birlikte ulaşacağız. Bizleri sevgi ve şefkatle karşılayan tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, vatandaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

kanaat önderlerine konuk oldu

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile Hayran Fıçıcı’nın oğlu Devlet Batuhan’ın nikah törenine katılan Sürekli, genç çifte mutluluklar diledi. Tekrar Bayraklı ilçesine taşınan Sürekli, Yamanlar Mahallesi kanaat önderlerini konuk etti. Milletin sesini dinleyip onlarla birlikte yürümeye devam edeceklerini söyleyen AK Partili Milletvekili Herzaman mahalleliye güçlü desteklerinden dolayı teşekkür etti. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu