Haber

AK Parti Eskisehir Milletvekili Fatih Dönmez, MÜSİAD Eskisehir Şube Üyeleriyle Bir araya Geldi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nden yapılan açıklamada, Milletvekili Fatih Dönmez ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan’ın MÜSİAD Eskişehir Şubesi’ne nezaket ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada ziyaret sırasındaki konuşmasına yer verilen Milletvekili Dönmez, Türkiye’nin seçkin sivil toplum kuruluşlarından MÜSİAD’ın Eskişehir Şubesi’ne yaptığı ziyarette gündemle ilgili istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Eskişehir’e ve Türkiye’ye hizmet için tüm sivil toplum kuruluşlarıyla istişarede bulunmaya devam edeceklerini belirten Dönmez, “Eskişehir’i daha güzel bir yere getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. MÜSİAD Eskişehir Şube Lideri Oğuz Özdemir için misafirperverlikleri.” Yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

“Önce AK Parti Eskişehir Milletvekilimiz, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ve AK Parti İl Başkanımız Sayın Süleyman Reyhan’ı şubemizde ağırladık, ardından bir toplantıda üyelerimizle buluşturduk. İstişare ve sohbet toplantısı. MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdik. Şehrimiz hakkında. “İstişarelerde bulunduk, fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz iş adamları olarak yönetim kurulumuz ve üyelerimizle her zaman üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız.”

muratli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu