Haber

5. günde 100 bin imzaya ulaşan Sinan Ogan: İlk oyumuz yüzde 7 ile 9 arasında.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanlığı adayı Sinan Ogan, Habertürk yayınında soruları yanıtladı. 5’inci gününde 100 bin imzaya ulaşarak cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Sinan Ogan, oy oranlarına ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

“MHP’YE OY VEREN VE ERDOĞAN’A OY VERMEYEN KİTLEDEN ALDIĞIMIZ TEPKİ VAR”

Oğan, “MHP’ye oy verip de Erdoğan’a oy vermeyecek halktan anında tepki geliyor. Parti dışı kesimden de aldığımız tepki var. Ben AKP’nin oluşturduğu Çet İttifakı’nın adayıyım. Zafer, Adalet, Memleketim, Türkiye İttifak Partisi. .

“YÜZDE 16’YA ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Bunları bir araya getirdiğimizde ilk oyumuzun yüzde 7-9 olduğunu ifade etmek isterim. Bunun ilk etapta yüzde 16’ya, sonra daha yukarılara çıkacağını düşünüyor ve hesaplıyoruz.

“İNSANLAR YORULDU”

Siyasette her şey mümkündür. Türk siyaseti de sürprizlere tanık oldu. Sayın Erdoğan 20 yıldır Türkiye’yi yönetiyor. İnsanlar yoruldu, kamp yapmaktan bıktı. Ancak 20 yıldır muhalefette Kılıçdaroğlu var.

“20 yıldır iktidarı deviremeyen yorgun bir muhalefet var”

20 yıldır iktidarı deviremeyen yorgun bir muhalefet var. Bunların arasında teknolojiye yakınım, Türkiye’nin aydınlık yüzü, Türkiye’nin en genç cumhurbaşkanı adayıyım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu